ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkanlık Kupası Şampiyonu Zabıta Müdürlüğü

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 31.7.2011    

Başkanlık Kupası Şampiyonu Zabıta Müdürlüğü



Bayraklı Belediyesi çalışanları birincisi düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol turnuvasında bir araya geldi. Yaklaşık iki hafta süren turnuvanın şampiyonu final mücadelesinde park bahçeler müdürlüğünü 2-1 yenen zabıta müdürlüğü şampiyon oldu.

Kıran Kırana Maçlar oynandı

Bayraklı Belediyesi’nin futbolcu çalışanları birincisi düzenlenen Başkanlık Kupası’nda birbirinden heyecanlı maçlar oynandı. 12 takımın katıldığı turnuvada şampiyon Zabıta Müdürlüğü, ikinci Park Bahçeler Müdürlüğü, üçüncü Temizlik İşleri Müdürlüğü, dördüncü ise Fen İşleri Müdürlüğü oldu.

Sahadaki gibi İnşallah Seyyar Satıcıları da Böyle Kovalarsınız

Final maçından sonra düzenlenen kupa töreninde konuşma yapan Başkan Karabağ Zabıta Müdürlüğü’nün şampiyonluğunu kutluyorum, kamuoyu adına onlardan bir isteğim olacak; sahada gösterdiğiniz performansı dileriz ve isteriz ki sokakta da seyyar satıcıları da böyle kovalarsınız ve başarılı olursunuz.

Çalışanların hepsi benim gözümde şampiyon

Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası gibi aktivitelerin Belediye çalışanları arasında arkadaşlığı arttırarak birbirleri arasındaki motivasyonu da güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Hasan Karabağ, “Çalışanlarımızın spor karşılaşmasında bir araya gelmesi çok güzel. Herkes çalıştığı birim için ter döküyor. Aralarında tatlı bir rekabet de var. Maçları izledim. Çok yetenekli kardeşlerimiz var. Halka hizmet için var güçleriyle emek sarf ederek Bayraklı Belediyesi’nin adını İzmir’e duyuran tüm çalışanlar benim gözümde zaten şampiyonlar” dedi.

Kupalar Başkanın Elinden

Turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, final maçından sonra düzenlenen kupa töreninde dereceye giren bütün takımların madalyalarını ve kupalarını Başkan Karabağ’ın elinden aldı.






Okunma: 1076
Okunma: 1076












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)