ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Baba Otyıldız’dan Foça Belediyespor’a teşekkür

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 3.8.2011    

Baba Otyıldız’dan Foça Belediyespor’a teşekkür



Yeşilova maçında sakatlanan Foça Belediyesporlu Batuhan Otyıldız’ın babası Ünver Otyıldız, Foça Belediyespor yöneticilerine gösterdikleri yakınlık ve destekten dolayı teşekkür mektubu gönderdi. Otyıldız’ın mektubu şöyle;

“SAYIN FOÇA BELEDİYESPOR YÖNETİMİNE !

Foça Belediyespor'un 2010-2011 Sezonu’nda Bal ligindeki mücadelesinde forma giyme şansı bulmuş olan oğlum Batuhan Otyıldız, bilindiği gibi, Bal Ligi Yeşilova ile oynanan baraj maçının henüz başlarında istenmeyen bir sakatlık yaşamıştı. Yönetimin oğlumun yaşadığı bu sakatlık döneminde ve ameliyat safhası ile fizik tedavisi safhalarında maddi ve manevi olarak göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı, Foça Belediyespor Yönetimine teşekkür ederim.

Batuhan 26.07.2011 tarihinde İzmir Karataş Hastanesi’nde Dr.Levent Köstem ve Dr.Hilmi Alınok katılımıyla başarılı bir ameliyat geçirmiş olup, 29.07.2011 tarihinde taburcu edilmiş ve fizik tedavisi sürecine başlanmıştır. Doktorlarının söylemlerine göre Batuhan'ı 4-5 aylık bir tedavi süreci beklemektedir. Bu da en iyi şartlarda Batuhan'ın ancak yeni başlayacak sezonun ikinci yarısında sahalara dönebileceğini göstermektedir.

Oğlum Batuhan Otyıldız'ın sakatlığı süresince yönetim başta olmak üzere, arayan soran tüm sevenlerine teşekkür eder, Saygılar sunarım..

Ünver OTYILDIZ”






Okunma: 2075
Okunma: 2075












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)