ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Arena’ya kadın eli

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.8.2011    

Foça Arena’ya kadın eli



İzmir’in Foça İlçesi 11 Eylül Stadı’nın bakım ve onarım çalışmaları kadınlar tarafından yapılıyor.

Foça Arena olarak tanınan stadın bozulan zemini ve çimleri yeni sezona Kemalpaşa Ulucaklı dokuz kadın tarafından hazırlanıyor.

Kemalpaşa Belediyesi’nden emekli olduktan sonra peyzaj şirketi kuran Osman Kaplan bir süre bu alanda çalışmış erkek işçilerle, iş yapmaya çalıştığını ancak çeşitli sıkıntılarla karşılaştığını söyledi.

Osman Kaplan; “Yaşadığım olumsuzluklardan sonra Ulucaklı kadınlardan yardım istedim. Tarla, bağ, bahçe işlerinde zaten çok tecrübeli olan bayanlarla bahçe ve futbol sahalarının düzenleme ve onarım işlerini yapmaya başladık. Yaptığımız işlerden övgüler aldık. İşimiz yeşil alanları güzelleştirmek. Bunu da kadınların daha iyi yaptığını rahatlıkla söyleyebilirim. 40 dereceye varan sıcaklarda iş yapıyoruz. Kimseden şikayet duymadım. Birlikte çalışıyoruz, onlar da ben de işimizden çok memnunuz” dedi.

Kaplan; Foça Arena’nın bozuk zemininin düzeltilmesi, yeniden ve sağlıklı biçimde çimlendirme işlemi için Ağustos ayı boyunca çalışacaklarını ve 30 Eylül 2011 tarihinde maçların oynanacağı şekilde teslim edeceklerini sözlerine ekledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 1847
Okunma: 1847












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)