ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağaspor gümbür gümbür geliyor

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 26.8.2011    

Aliağaspor gümbür gümbür geliyor



Uzun yıllar Profesyonel Futbol Ligi’nde mücadele eden ancak satıldıktan sonra kapanma eşiğine gelen ve 2 yıl önce yeniden yapılanan ve 2. amatör ligden mücadelesine yeniden başlayan Aliağaspor gözünü şampiyonluğa dikti.

Kendi tesislerinde sezon hazırlıklarına 30 kişilik kadrosu ile günlük çift idmanla devam eden Aliağaspor 2 Ekim’de başlayacak lig öncesi oynadığı hazırlık maçlarındaki performansı ile göz dolduruyor. Bölgesel Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Bergama Belediyespor ve 3. Ligin iddialı ekiplerinden Menemen Belediyespor ile oynadığı hazırlık maçlarını 2-1’lik skorlarla kazanan Aliağaspor’da sonuçlarından ziyade ortaya konulan oyun kurmayların yüzünü güldürdü.

Hedeflerinin yeniden profesyonel lige dönmek olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Sezon öncesi hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Oyuncularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Futbolcularımızın hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performans bizleri gelecek için umutlandırıyor. Amacımız en kısa sürede kentimizin takımı olan Aliağaspor’u hak ettiği profesyonel lige döndürmek.” dedi.






Okunma: 1186
Okunma: 1186












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)