ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağa Petkim ilk hazırlık maçını 5 Eylül’de Gelişim Koleji ile yapacak

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 4.9.2011    

Aliağa Petkim ilk hazırlık maçını 5 Eylül’de Gelişim Koleji ile yapacak



Sezonu “play-of” hedefiyle açan Aliağa Petkim Basketbol Takımı ilk hazırlık maçında Gelişim Koleji ile karşı karşıya gelecek. 15 Ekim tarihinde başlayacak 2011 – 2012 sezonu hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden Aliağa Petkim Basketbol Takımı’nın Eylül ayı programı açıklandı. Kulübün Basın Sözcüsü Turgay Ceylan 5 Eylül Pazartesi günü Gelişim Koleji ile ilk hazırlık maçına çıkacak Aliağa Petkim basketbol takımının Eylül ayı süresince 3 ayrı turnuvada boy göstereceğini ayrıca Pınar Karşıyaka ile özel bir maç yapacağını açıkladı.

Eylül’de 3 turnuva, 2 maç

5 Eylül Pazartesi günü 17.30’da Gelişim Koleji ile Enka Spor Salonu’nda yapacakları maç ile hazırlık maçlarına başlayacaklarını belirten Ceylan; “ İlk hazırlık maçımızdan sonra 08-12 Eylül tarihleri arasında Bursa’da yapılacak; Mersin BB., Erdemir, Tofaş, Antalya BB., ve Pınar Karşıyaka’nın katılacağı Cevat Soydaş Turnuvası’na, 15-18 Eylül tarihleri arasında Ankara’da yapılacak; Tofaş, Erdemir, Optimum Ted, Hacettepe ve Gaziantep BB’nin katılacağı Tansev Mıhçıoğlu Turnuvası’na, 26-29 Eylül tarihlerinde Kıbrıs’ta yapılacak; Mersin BB, Olin Edirne ve Hacettepe’nin yer alacağı Kıbrıs Turnuvası’nda mücadele edeceğiz. Ayrıca 23 Eylül tarihinde Aliağa’da Pınar Karşıyaka ile özel bir maç oynayacağız.” dedi.

“Aliağa Petkim play-of oynayacak”

Yeni sezonda mücadele edecek takımın iskelet kadrosunun oluşturulduğuna dikkat çeken Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “ Yönetim olarak teknik kadromuzun isteği doğrultusunda play-of hedefleyen bir kadro kurmak için takımı baştan sona yeniledik. İlk sınavımız kendi sahamızda Gelişim Koleji ile olacak. İlk kez taraftarlarımızın önüne çıkacak takımımızdan bu sezon daha iyi bir performans bekliyoruz. Bu süreçte takımımız uyum ve sezon hazırlığı için yoğun bir dönem geçirecek. Sezonun başlaması ile birlikte takımımızın Beko Basketbol Ligi’nde rakiplerine korku taraftarına keyif veren bir ekip olacağını düşünüyorum. 5 yabancı oyuncumuzun yanı sıra genç ve tecrübeli yerli oyuncularımızla üst sıraları zorlayacağımızı ve en azından sezon sonu play-oflara kalacağımıza inanıyorum.” dedi.

“Futbolda da şampiyonluk istiyoruz”

Futbolda da iddialı olduklarını belirten Basın Sözcüsü Ceylan; “Sezonu şampiyonluk parolasıyla açan futbol takımımız da; Ayvalık Küçükköy Spor, Bergama Spor, Menemen Belediye Spor, Poyracık Spor maçlarını kazanarak tüm hazırlık maçlarında yeni sezon için hazır bir görüntü verdi, şampiyonluk için bizleri ümitlendirdi. Futbolda da yeni bir oluşum sağladık, takımı büyük oranda yeniledik. Bu sezonu şampiyon olarak bitirip, takımımızın gelecek sezon Süper Amatör Lig’deki yerini alacağına inanıyorum.” dedi.

Yeni sezon öncesi tüm spor camiasına başarılar dileyen, taraftarlara çağrıda bulunan Ceylan; “Yeni sezonda öncelikle kulübümüz bünyesinde yer alan tüm sporcu ve teknik kadroya ardından da ülke genelinde sporun içinde yer alan amatör-profesyonel tüm sporculara, teknik kadroya ve yöneticilere canı gönülden başarılar diliyorum. Sakatlığın olmadığı, tüm müsabakaların sportmenlik çerçevesinde ve sporun ruhuna uygun bir şekilde geçmesini diliyor, ayrıca sanayicisinden-iş adamına, ev hanımından- öğrencisine kadar tüm yurttaşlarımızın ve sporseverlerin kentimizin hem basketbol hem de futbol takımına sahip çıkarak birlikte Aliağaspor’u hak ettiği noktalara taşımamıza yardımcı olacağını düşünüyorum.” dedi.






Okunma: 1030
Okunma: 1030












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)