ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Futbolda U-15 Ligi başlıyor

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 8.9.2011    

Futbolda U-15 Ligi başlıyor



2011-2012 Futbol Sezonu’nda 5 takımla mücadele edecek olan Aliağaspor U-15 futbol takımı lige başlıyor. 1. Grupta mücadele edecek olan yeşil beyazlı ekibin ilk hafta rakibi Bergama Gençler Birliği olacak.

Aliağa’da futbol ateşinin yeniden yanmaya başladığını belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan “Geçtiğimiz sezonlarda futbol takımlarımızın aldığı başarılı sonuçlar ve dereceler Aliağa’da futbola olan ilgiyi yeniden canlandırdı. Alt yapısı sağlam olmayan ve futbolcu yetiştiremeyen kulüplerin bir bir kapanma eşiğine geldiği günümüzde kulüp olarak alt yapıya büyük önem veriyoruz. U-15 futbol takımımız sezona Bergama Gençler Birliği karşılaşması ile başlayacak. Çift devreli lig usulü oynanacak karşılaşmalar sonucunda grupta ilk iki sırayı alan takımlar play-off’ta mücadele etmeye hak kazanacaklar. Hedefimiz ligi lider olarak tamamlayarak play-off’lara şampiyon olarak katılmak. 08 Eylül Perşembe günü saat 15.00’te Aliağa Belediyesi Şehir Stadında oynanacak olan ligin ilk karşılaşması olan Bergama Gençler Birliği mücadelesine tüm sporseverleri bekliyoruz.” dedi.

İzmir Amatör Küme U-15 Ligi 1. grupta Aliağaspor’un yanı sıra Helvacı Spor da yer alıyor. Grupta Aliağa temsilcilerinin rakipleri ise; Bergama Gençler Birliği, Bergama Belediye Spor, Dikili Belediye Spor, Foça Belediye Spor, Kınık Belediye Spor ve Ulukent Spor






Okunma: 1005
Okunma: 1005












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)