ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Hazırlık maçı Foça Belediyespor – Bozcaada Spor 1 – 0

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.9.2011    

Hazırlık maçı Foça Belediyespor – Bozcaada Spor 1 – 0



Maçların başlamasına kısa bir süre kala hangi ligde oynayacağını hala bilmeyen Foça Belediyespor Bağarası Sahası’nda hazırlık maçında Bozcaadaspor’u ağırladı.

15 Eylül 2011 Perşembe günü Saat 17.00’de başlayan müsabakada gözler sahada kulaklar Foça Belediyespor’un hangi ligde olacağının kararlaştırılacağı Tahkim Kurulu toplantısından gelecek haberdeydi.

Bu yıl BAL liginde mücadele edecek olan Bozcaadaspor bir oyuncusunun topa kale içinde elle müdahale etmesi nedeniyle kırmızı kart görünce maçın 85 dakikasını 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Bu pozisyonda kazanılan penaltıyı Foça Belediyespor gole çeviremedi.

İlk yarıda penaltı dışında Foça forvetinin kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda top direğe çarparak dışarı gitti.

Eksik oynamasına rağmen Bozcaada takımının daha iyi top çevirdiği ve pas yaptığı görüldü. 85. dakikada sağdan yapılan ortayı kafayla kaleye gönderen Foçalılar maçı 1-0 kazandı.

Futbola elverişli bir havada, az sayıda seyirci karşısında çokta zevkli ve heyecanlı geçmeyen bir maç, çok sayıda oyuncunun lig öncesi forma giymesine olanak tanıması ve maç boyunca play off ruhunun hakim olmasıyla kulüp tarihlerine yazıldı.





Seyfi GÜL







Okunma: 2274
Okunma: 2274












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)