ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Altay’ın hedefi şampiyonluk

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 19.9.2011    

Altay’ın hedefi şampiyonluk



Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, göreve yeni seçilen Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

İzmir’in köklü takımlarından Altay Spor Kulübü’nün çiçeği burnunda yeni Başkanı Ömer Hızlıok beraberinde Mehmet Dülgerkaraoğlanoğlu, Ergül Gülbent, Giuliano Gloghini, Altay Mol ve Akın Murat Çakar ile birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret ederek destek istediler.

İzmir sporunun ve kulüplerin genelde mali sıkıntı ve tesis sorunları yaşadıklarına dikkat çeken Altay Spor Kulübü Başkanı Ömer Hızlıok, kulüp olarak bir gelirlerinin olmadığını, kaynağa ihtiyaçları olduklarını söyledi. Şu anda Spor Toto 2.Lig Beyaz Gurup’ta mücadele ettiklerini ama hedeflerinin tekrar şampiyon olarak Bank Asya 1. Ligi’ne dönüş yapmak olduğunu ifade eden Başkan Hızlıok, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Konak Belediye Başkanımız Dr. Hakan Tartan bu sezon da destek sözü verdi. Başkanımızın gücünü arkamızda hissetmek gücümüze güç katacaktır. Kendisine minnettarız, çok teşekkür ederiz” dedi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzmir’in güzide takımlarından biri olan Altay’a her türlü desteğe hazır olduğunu belirterek, “Kulübün tesis sorunu olduğunu biliyorum. Bu konuda yapılabilecek ne varsa yapamaya hazırız. Bu güne kadar olduğu gibi hep yanınızdayım. Altay, bir İzmir kayığıdır ve hep beraber bu yıl Altay’ın kayığını şampiyonluk limanına demirleyeceğiz" diye konuştu.






Okunma: 1044
Okunma: 1044












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)