ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
9. Eğridir Triatlonu’nun şampiyonu Bahadır Tama

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 23.9.2011    

9. Eğridir Triatlonu’nun şampiyonu Bahadır Tama



Aliağaspor’un milli triatleti Bahadır Tama Eğridir’den de şampiyon olarak döndü. Isparta’nın Eğiridir ilçesinde gerçekleşen; Türkiye Triatlon Federasyonu ile Eğiridir Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 9. Eğridir Triatlon Şampiyonası’nda büyük erkekler kategorisinde yarışan Bahadır Tama rakiplerini geride bırakarak bir kez daha birincilik kürsüsüne çıktı.

İlk startı Isparta Valisi Memduh Oğuz ile Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş’in verdiği ayrıca Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Eğiridir Garnizon ve Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Metin Temel, Emniyet Müdürü Alper Aygül’ün izlediği ve yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği yarışlarda yüzden fazla sporcu mücadele etti.

Yarışmalar; Yıldız Bayanlar, Yıldız Erkekler, Büyük Bayanlar, Genç Bayanlar, Genç Erkekler, Büyük Erkekler, Masterler 50 yaş altı, Masterler 50 Yaş Üstü kategorilerinde yapıldı. Büyük erkekler kategorisinde 27 sporcu ile mücadele eden; 1.500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 20 kilometre koşudan oluşan yarışmayı 02.05.59’lık derecesiyle en yakın rakibinin 28 saniye önünde tamamlayan bahadır Tama şampiyon oldu.

Sporda istikrarın başarıyı getirdiği belirten Bahadır Tama; “Sporda disiplinli çalışma, her zaman başarıyı getirir. Çok zor bir spor yapıyorum. Ancak triatlonu çok sevdiğim için disiplini elden bırakmadan istikrarlı bir şekilde çalışmalarıma devam ediyorum. Bu da başarıyı getiriyor. Kulübüme bir kez daha birincilik kazandırdığım için mutluyum ” dedi.






Okunma: 1223
Okunma: 1223












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)