ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça’nın protestosu: hiçbir şey yapmamak

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 24.9.2011    

Foça’nın protestosu: hiçbir şey yapmamak



Tahkim Kurulu’nun 22 Eylül 2011 tarihinde aldığı son kararla BAL liginden düşürülen Foça Belediyespor yönetim Kurulu olağanüstü olarak toplandı.

Üç saat süren toplantı sonunda hukuki mücadele yoluyla kazanılmış hakların alınamayacağına dair bir inanç doğduğu ve bu aşamadan sonra hukuk yoluyla hak aranmaması kararına varıldığı açıklandı.

Foça Belediyespor toplantı sonrası kısa bir açıklama yaptı. Bu kararlarını herkesin kendine göre yorumlayabileceğini ifade etti.

Hasan Güller “Uyuşmazlık, Tahkim Kurulu’nun 26 Mayıs 2011 tarihinde nihai olarak karar altına alındı. Bunu ben söylemiyorum. Tahkim Kurulu ikinci kararında söylüyor. Açıp bakmakta fayda var. Bu açıdan baktığımızda Tahkim Kurulunun aldığı son kararı hukuki ve yasal olarak görmüyoruz. Bu karara tepkimizi hiçbir şey yapmamakla ortaya koyuyoruz. Foçaspor bu karar karşı elinde bulunan hiçbir imkanı kullanmayacak, hiçbir yere başvurmayacak. Gerek BAL ligi gerekse başlayacak olan Süper Amatör lig tüm takımlar için hayırlı olsun. İzmirspor’a bundan sonraki yollarında başarılar diliyorum.” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 1575
Okunma: 1575












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)