ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Birinci Foça Karataş Briç Festivali başlıyor

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 28.9.2011    

Birinci Foça Karataş Briç Festivali başlıyor



Foça Belediyesi ve Foça Belediyespor Briç Kulübü tarafından düzenlenen; 1. Foça Karataş Briç Festivali 30 Eylül 2011 Cuma günü başlıyor.

30 Eylül - 2 Ekim 2011tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival için 300’ü aşkın sayıda oyuncu bireysel başvuru yaptı.

Foça Belediyespor Briç Şubesi sorumlusu Cem Eden, yurdun çeşitli yerlerinden gelen oyuncuları Foça Leon Otel ve Amfora Otel’de misafir edeceklerini, Leon Otel’in üç büyük salonunda 110 masada müsabakaları gerçekleştireceklerini söyledi.

Eden; turnuvanın ilk günü olan 30 Eylül 2011 Cuma günü, ikili Imp maçları yapılacağını. 1 Ekim 2011 Cumartesi günü Mitchell turnuva oynanacağını, 2 Ekim 2011 Pazar günü yapılacak Swıss Patton takım maçlarının oynanmasıyla maç programının sona ereceğini ve festival ödül töreni ile briçseverleri uğurlayacaklarını belirtti..

Cem Eden;” 1. Foça Karataş Briç Festivali kulübümüz bünyesinde özellikle yaz aylarında Foça’da gayrıresmi olarak yapılan turnuvalara resmiyet kazandırmıştır. Bu festivalle birlikte turnuvamız Türkiye Briç Federasyonu’nun planlı faaliyetleri arasına girmiştir.

Misafirlerimizin hoşça vakit geçirmesini sağlamak amacıyla maçlar dışında da zengin bir program hazırladık. Cumartesi sabahı Siren kayalıkları tekne turu, Pazar sabahı ise otobüs ile Foça'nın doğal, kültürel ve tarihi zenginliklerini gezeceğiz. Turnuva katılımcılarına belge, kazananlara kupa, şilt ve madalyalar takdim edeceğiz. Briç yeleği giydirilmiş Foça şarapları hediye edeceğiz. Ülkemizde briç sporuna gönül vermiş herkesi Foça Karataş Briç Festivali’ne davet ediyorum’’ dedi.

Foça’nın efsanevi öykülerinden biri olan Karataş adıyla düzenlenen festivalin yeni Foça sevdalıları yaratacağına inandığını belirten Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Foça’da ilk kez düzenlenecek olan Briç Festivalinin; yaz sezonunun sona erdiği bu günlerde, şirin ilçemize ciddi bir hareketlilik ve renk getireceğini umut ediyoruz. Tüm briç severleri, Foça’nın özel doğasında briç oynamaya davet ediyoruz. Briç oynayan veya seyreden tüm katılımcılar, ilçemizde ailece hoşça bir hafta sonu geçirecekler.’’ dedi.


Foça Karataş Briç Festivali ile ilgili bilgi almak için, Foça Belediyespor Briç Kulübü ve festival Sorumlusu Cem Eden’e 0 533 271 74 20 numaralı telefondan ulaşılabileceği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 1687
Okunma: 1687












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)