ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağaspor: 6 Dikilispor: 0

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 4.10.2011    

Aliağaspor: 6 Dikilispor: 0



Ligin şampiyon adaylarından Aliağaspor lige faklı galibiyetle başladı. Evinde Dikili Belediyespor’u ağırlayan yeşil beyazlılar ilk hafta maçında taraftarlarına bol gollü galibiyet armağan etti. 90 dakika boyunca neredeyse rakibine pozisyon vermeyen Aliağaspor Dikili Belediyespor’u her iki yarıda attığı 3’er golle rakibini 6–0 yendi. Yeşil beyazlılara 3 puanı getiren goller; Ahmet Turgut, Zeki, İsmet, Gürsel, Mehmet ve Bilal Özkurt’tan geldi.

Bu arada aynı grupta bulunan Aliağa temsilcisi Helvacıspor da Seyrek’te oynanan maçta Ulukent Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek haftaya 3 puanla başladı. Helvacıspor’un golleri; 15. (Pen) ve 79. dakikalarda Mehmet, 60. dakikada Ömer’den geldi. 1. Amatör Lig 1. Grup’ta mücadele eden Aliağaspor ile Helvacıspor hafta sonu Helvacı’da karşı karşıya gelecek.

Stad: Belediye Şehir Stadı

Hakemler: Samet Gacaroğlu (6), Aykut Sergin (5), Eren Öksüzler (7)

Aliağaspor: Engin (6), Bilal Ceylan (7), Murat (6), Esen(7), Bilal Özkurt (7), Zeki (8), Mehmet (7) (Dk 71 İsmail), Ahmet Turgut (7) (Dk 64 Ahmet Seyhan 6 ), Gökhan (7), Gürsel(6), İsmet (6) (Dk 57 Selçuk 6)

Dikili Belediyespor: Mustafa (3), Emin (4),Caner (3) (Dk 30 Uğur 4), Utku 4 (Dk 57 Emin 4), Mehmet Adalıoğlu (4), Mehmet Topçuoğulları (4), Mustafa (3),Burak (3) (Dk 46 Ahmet 4), İrfan (4), Nail (3), Çağrı (4)

Goller: Dk 15 Ahmet Turgut, Dk 22 Zeki, Dk 42 İsmet, Dk 48 Gürsel, Dk 69 Mehmet, Dk 90 Bilal Özkurt (Aliağaspor)

Sarı Kart: Emin, Nail (Dikili Belediyespor)
Kırmızı Kart: Nail (Dikili Belediyespor)

Maçtan Dakikalar

Dk 15; İlk dakikadan itibaren oyunu rakip sahaya yıkan Aliağaspor gol için fazla beklemedi. Topla ceza sahasının birkaç metre önünde buluşan Ahmet Turgut kaleyi karşısına aldı. Ahmet’in sert şutu defansa çarparak ağlara gitti ve Aliağaspor bu golle 1–0 öne geçti.

Dk 22; Ceza sahasının birkaç metre önünden topla buluşan Aliağaspor’un usta ayağı Zeki arkadaşı Ahmet’e nazire yaparcasına bir gol atarak takımın 2–0 öne geçirdi. Zeki’nin sert ve düzgün vuruşunu Dikili Belediyespor kalecisi Mustafa seyretti ve top kale direğinin dibinden ağlarla buluştu.

Dk 42; Sol kanattan gelişen Aliağaspor atağında Gökhan kale sahası içine ortaladı, İsmet topa ayağını koydu ve skor 3–0 oldu

Dk 48; İlk yarıyı 3–0 önde kapayan Aliağaspor ikinci yarıya da golle başladı. İsmet’in ara pasında ceza sahası köşesinde topla buluşan Gürsel kaleci Mustafa’nın altında topu ağlara gönderdi ve takımını 4–0 öne geçirdi.

Dk 69; Ceza sahasının sağ köşesinde topla buluşan Gökhan arkadaşı Mehmet’e verdi Mehmet’in sert şutu kaleci Mustafa’nın kapattığı köşeden ağlara gitti; 5-0

Dk 90; Sağ kanattan gelişen Aliağaspor atağında topla buluşan Ahmet Seyhan pasını Bilal Özkurt’a verdi. Bilal önündeki rakibini oyundan düşürdükten sonra sert şutu sol köşeden ağlara gitti ve gol sonrası maç sona erdi

Maç sonu

Lige 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Öncelikle ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmayan kulüp başkanımız Uğur Eren’e ve tüm yöneticilerimize, vefakâr taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz. Camiamıza güzel bir galibiyet hediye ettik. Lige 3 puanla başladık. Oyuncuların iyi mücadele etti, hak ettiğimiz bir galibiyetti. Daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.






Okunma: 1155
Okunma: 1155












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)