ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Karabağ’dan masterlara yardım eli

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 6.10.2011    

Başkan Karabağ’dan masterlara yardım eli



Bayraklı Belediyesi’nin spora verdiği desteğin ardı arkası kesilmiyor. Birçok amatör spor kulübüne verdiği destekle ayakta kalmasını sağlayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bu defa da Bayraklı Smyrna Masterlar Spor Kulübü’ne yardım elini uzattı.

Ege Masterlar Futbol Turnuvası’nda üçüncü olan Smyrna Masterler Futbol Kulübü futbolcuları Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ı makamında ziyaret etti. Üçüncülük kupasını Başkan Karabağ’a gururla sunan Smyrna Masterler Kulübü oyuncuları Bayraklı sınırlarında faaliyet gösteren bir spor kulübü olarak destek beklediklerini dile getirdi. Kulüp Başkanı Recep Aydın idman yapacak saha bulmakta güçlük çektiklerini belirtirken Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ise Şehit Ümit Boz Tesislerini masterlerin kullanımına tahsis edeceği sözünü verdi.

40 yaş üstü futbolculardan oluşan masterler takımına kapılarının açık olduğunu dile getiren Başkan Karabağ, “Kulübün amblemini de Belediyenin amblemini kullanarak yapmışsınız. Gayet hoş olmuş. Ben de sizinle futbol oynarım ama uzun zamandır idmansızım” diye konuştu. Kulüp Başkanı Recep Aydın da Başkan Karabağ’ı aralarında görmekten mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Başkan Karabağ kısa süre içerisinde Şehit Ümit Boz tesislerinde yenileme çalışmalarına başlayacaklarını söyleyerek, “Mevcut olan tribünler büyütülerek kapasitesi arttırılacak. Daha sonra üstü kapatılarak şeref tribünü yapılacak. Birçok sporcuya ev sahipliği yapan Şehit Ümit Boz Spor Tesislerinde manzara eşliğinde maç izlemek de keyifli olacak” dedi.






Okunma: 1015
Okunma: 1015












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)