ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor, bayan voleybolda geleceğe umutla bakıyor…

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 6.10.2011    

Foça Belediyespor, bayan voleybolda geleceğe umutla bakıyor…



Foça Belediyespor, bayan voleybolda; geçen yıl yakaladığı büyük başarısını daha üst seviyeye yükseltmek ve ilerideki yıllara taşımak amacıyla ciddi bir yapılanmaya gitti.

Voleybol şubesinde, spor okullarından başlanarak; yaş gurubu, yıldız, büyük bayan ve bölgesel lig takımlarına sistemli bir antrenman programı uygulanıyor.

Özellikle yaş gurubu ve yıldız takımın yeni kurulduğuna dikkat çeken Antrenör Ayça Zeybek; ‘‘Yakalanan jenerasyonun çalışma sistemini uygulamaya, sezon içinde alınacak maç skorlarına bakmaksızın devam edeceğiz. Bu jenerasyon iki yıl içinde İzmir voleybolunda adından sıkça söz ettirecektir.’’ dedi.

Voleybol Altyapı Sorumlusu Yusuf Bakırlı ise özellikle antrenman ve eğitim konularına dikkat çekerek; ‘‘Tüm voleybolcularımıza öncelikle iyi birer sporcu olabilmeleri için eğitimlerini başarılı bir şekilde sürdürmelerinin şart olduğunu aşılıyoruz. İkinci sıraya voleybolu koyarak özel bir sporcu olabilmeleri için yapmaları gereken tüm fedakârlıkları anlatıyor, ailelerine de vardığımız sonucu aktarıyoruz. Önceki yıllarda bizimle beraber spora başlayan oyuncularımızın tümü şu anda başarılı birer üniversite öğrencisi. Olmak istedikleri alanlarda eğitim görüyor ve spora devam ediyorlar.’’ dedi.



Voleybol altyapı takımlarına katılmak isteyen, 1996–2001 doğumlu sporcular; 15 Ekim tarihine kadar, Voleybol Altyapı Sorumlusu Yusuf Bakırlı’ya 05532282625 numaralı telefondan ulaşabilirler.






Okunma: 1440
Okunma: 1440












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)