ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Futbolda Aliağa derbisi 8 Ekim Cumartesi saat:13.00’de Helvacı’da oynanacak

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 6.10.2011    

Futbolda Aliağa derbisi 8 Ekim Cumartesi saat:13.00’de Helvacı’da oynanacak



Futbol 1.Amatör Lig 1. Grupta yer alan iki Aliağa temsilcisi Aliağaspor ile Helvacıspor 2. hafta karşılaşmasında 3 puan için karşı karşıya gelecek. 8 Ekim Cumartesi günü Helvacı’da oynanacak karşılaşma Saat 13.00’de başlayacak.

İlk hafta aldıkları sonuçlarla taraftarlarını mutlu eden sıralamada 1. ve 2. sıraya bulunan Aliağaspor ile Helvacıspor bir sezon ardan sonra yeniden karşı karşıya gelecek. İlk hafta evinde Dikili Belediyespor’u 6–0 yenen Aliağaspor da deplasmanda Ulukent Belediyespor’u 3–1 yenen Helvacıspor da karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Her iki teknik adam da maç öncesi yaptıkları açıklamada sonucu ne olursa olsun öncelikle kazananın dostluk ve Aliağa futbolu olacağını belirttiler.

Öncelikle dostluğun galip geleceğinden emin olduğunu belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; “Aynı kentin 2 kardeş takımıyız. Elbette kazanmak istiyoruz. Her iki takımda da hem Aliağaspor hem de Helvacıspor başarısı için ter dökmüş arkadaşlarımız var. Kaybedenin olmayacağı kazananın Aliağa futbolu olacağına inanıyorum. 1 sezon önce 2. Amatör Lig’de karşı karşıya gelmiştik. Bir kez daha Aliağalı sporseverlerin önüne çıkmaktan mutluluk duyacağız. Öncelikle iyi ve keyif veren futbol oynamayı sonrası 3 puanı hedefliyoruz. Ligin sürpriz ekibi olmak istiyoruz. Ama her şeyden önce dostluğun galip geleceğinden eminin. Tüm futbolseverleri maçımıza bekliyoruz ” dedi.

Şampiyonluktan başka hedefleri ve düşünceleri olmadığını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker de; “Kentimize ve her iki takıma yakışan bir mücadele olacağını düşünüyorum. Dostça bir mücadele geçmesini diliyorum ve öyle olacağına inanıyorum.” dedi. İlk hafta farklı galip gelerek lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Peker; “İç ya da dış saha fark etmez her maçımızdan 3 puan hedefliyoruz. Gruptaki rakiplerimizden bir tanesi kentimizin güzide takımı Helvacıspor. Hak eden kazansın. Lig mücadelesinde onlara da başarılar dilerim. Taraftarlarımızı ve tüm futbol severleri maçımıza bekliyorum.” dedi

Haftanın programı

Grupta oynanacak Helvacıspor Aliağaspor karşılamasının yanı sıra 3 karşılaşma daha oynanacak. Karşılaşmaların tamamı 8 Ekim Cumartesi Saat:13.00’de başlayacak. Program şu şekilde; Kınık Belediyespor-Bağarası Spor, Dikili Belediyespor - Çandarlı Spor, Bergama Gençlerbirliği-Ulukent Spor






Okunma: 879
Okunma: 879












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)