ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor bu sezon karalar bağlayacak

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 11.10.2011    

Foça Belediyespor bu sezon karalar bağlayacak



İzmirspor ile girilen hukuk savaşını kaybeden, Tahkim Kurulu’nun son kararının adalet ve hukukla ilgisi olmadığı gerekçesiyle bu hukuk zemininde hak aramak istemediğini açıklayan Foça Belediyespor düşürüldüğü Süper Amatör Lig’de ilk maçını oynadı.

8 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 15.00’da Foça Bağarası sahasında karşılaştığı rakibi Halilbeylispor’u 5-1 yenen Foça Belediyespor’da yönetim ve taraftarlarda uğranılan haksızlığa tepki hakimdi.

Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı tamamen siyah giyinirken, futbol takımı da sahaya siyah formalarla çıkmak istedi. Ancak rakip takım renkleriyle karışma ihtimali nedeniyle hakem tarafından formalar değiştirtildi.



Maça;

Foça Belediyespor : Güney - Metin - Rıfat – Ercüment – Umut – Fatih – İsmet – Erol – Simay – Hüseyin - Tayfun

Halilbeylispor : Cavit – Nihat – Ahmet Olcan – Ahmet Köymen – Semih – Harun – Tayfun – Yaşar – Çağrı – Okan – İbrahim, onbirleriyle çıktılar

Foça Belediyespor’un gollerini 26. ve 69 dk(pen) Simay, 45 dk. Hüseyin, 83 ve 87 dk. Ercüment atarken, rakibin tek sayısı 80 dk.da Mustafa’nın ayağından geldi.

Bu yıl ki kadrosunu BAL ligine göre oluşturan, ancak son kararla lig değiştiren Foça Belediyespor’dan bazı oyuncuların ayrılmasına rağmen rakibine oranla kalite farkının göze battığı maç sonrası asbaşkan Hasan Güller skordan memnun, ancak durumdan memnun olmadıklarını dile getirdi.

Hasan Güller; “Yönetim Kurulu olarak uğradığımız haksızlığı her platformda vurgulamak için maçlara siyah giyinerek geliyoruz. Takımımız da renk mecburiyeti olmadıkça maçlara siyah formalarla çıkacaktır.” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 1750
Okunma: 1750












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)