ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Şampiyon satranççılardan Başkan Karabağ’a ziyaret

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 15.10.2011    

Şampiyon satranççılardan Başkan Karabağ’a ziyaret



Bayraklı Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün açtığı satranç kurslarından faydalanan öğrenciler katıldıkları Türkiye Satranç Federasyonu’nun 16 yaş altı İzmir Şampiyonası’ndan madalya ile döndü.

Şampiyonadan dönen genç satranççıları Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ makamında ağırladı. 16 yaş altı Satranç Turnuvası genelinde Ekrem Kaygusuz İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Sefa Ağzıkara 3.lüğü kazanırken, bayanlar kategorisinde Nedret İlhan Ketenci İlköğretim Okulu 4. ve 6. sınıf öğrencileri Nilay ve Hilal Yıldızhan Kardeşler 2 ve 3. oldu.

Öğrencilere başarılar dileyerek tebrik eden Başkan Hasan Karabağ, “Kültür Müdürlüğü bünyesinde ikiyüzün üzerinde satranç kursiyerimiz bulunuyor. Satranç beyine olumlu yönde büyük katkısı bulunan bir spor. Biz de Belediye olarak özellikle çocuk gelişiminde katkısı olduğu için Satranç’a büyük önem gösteriyoruz. Çocuklarımız İzmir’de düzenlenen turnuvada madalya kazandılar. Onları Ulusal turnuvalarda da görmek için gereken her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Başkan satranç öğretmeni Sıdıka Sema Yelboğa Alev’i tebrik ederek madalya alan üç öğrenciye satranç takımı hediye etti.






Okunma: 1135
Okunma: 1135












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)