ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yelkende Konak rüzgarı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 15.10.2011    

Yelkende Konak rüzgarı



Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen Yelken Yarışı’na Konak Belediyesi damga vurdu. Yelkenin Şampiyonlar ligi sayılan Laser Standart yarışlarında Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yelkencileri rüzgar gibi eserek birincilik kupasını kazandı.

Trabzon, Kocaeli, Balıkesir, Hatay ve İzmir’de gerçekleşen Kupa Yarışlarında olimpik sınıf olan Laser Standart Genel’de Konaklı sporcu Güney Can Kaptan Fenerbahçe Spor Kulübü yelkencilerini geçerek şampiyonluk kupasını kazandı. Laser Standart Genç klasmanında yarışan Mehmet Haliloğlu da bu branşta ilk kez yarışmasına rağmen üçüncülüğü alarak Konak Belediyesi’ne ikinci madalyayı kazandırdı.

Konak hem Ege hem Türkiye şampiyonu

Ulusal ve uluslararası yarışlarda kazandıkları başarılarla göz dolduran Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü takımları ulusal yelken yarışlarında da birincilik kupasını aldı. Beş bölgede gerçekleşen yarışlarda Laser Optimist Genel’de Türkiye Şampiyonluğu Konaklı sporcuların oldu. Aynı gün düzenlenen Ege kulüpleri arasındaki yarışlarda da Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yelkencileri tarih yazdı. Güney Can Kaptan iki yarışta, Barbaros Tuna ve Mehmet Haliloğlu da birer yarışta birinci gelerek Ege’de rakip tanımadıklarını gösterdiler.

Hedef Olimpiyat

Olimpiyatları hedefleyen Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yelkencileri Güney Can Kaptan, Barbaros Tuna ve Mehmet Haliloğlu Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Kazandıkları kupa ve madalyaların mutluluğunu paylaşmak istediklerini dile getiren sporcuları konuk eden Başkan Tartan, “Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımıza güvenimiz her zaman tam. Hem en zevkli hem de en zor dallardan olan su sporlarında Türkiye şampiyonluğu gibi bir başarı elde etmek sporda ciddi bir noktaya geldiğimizi gösteriyor. Büyük kulüplerle boy ölçüşen hatta onları geride bırakan sporcularımız var. Yelkende gösterdikleri başarıyla gurur duyuyor ve genç arkadaşlarımızı kutluyorum. Olimpiyatlarda da aynı başarıyı göstereceklerine eminim” dedi.






Okunma: 1135
Okunma: 1135












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)