ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Şirinyerspor – Foça Belediyespor 1 – 0

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.10.2011    

Şirinyerspor – Foça Belediyespor 1 – 0



16 Ekim 2011 Saat : 13.00

Saha : Buca Belediyesi Şirinyer Spor Tesisleri

Hakemler : Aykut Sergin – Emre Yücel - Semih Bayrak – Fuat İçöz

ŞİRİNYERSPOR : Mustafa Deniz – Özgür – Mustafa Ali – Fatih – Onur Tevfik- Ali – Alpay – Çağdaş – Kemal – Yunus Emre – Ulaş

FOÇA BELEDİYESPOR : Güney – Metin – Rıfat - Ercüment – Umut – Fatih -İsmet - Erol – Simay – Hüseyin – Taner

Foça Belediyespor Süper Amatör Ligin ikinci haftasında ilk yenilgisini aldı. Buca Belediyesi Şirinyer tesisleri sahasında oynanan maçı ilk yarının uzatma dakikalarında attığı tek golle Şirinyerspor 1-0 kazandı. Şirinyer ilk yarıda kazandığı bir penaltıyı da kullanamadı.

Sezon başlangıcına bir hafta kala, hangi ligde oynayacağı belli olmayan Foça Belediyespor

yaşadığı şoku üzerinden hala atamadı. Durumu protesto ve kendilerince haksız hukuki durumu hatırlatmak için yönetim kurulu üyeleri tamamen siyah giyinerek maça geldiler. Futbolcularda siyah forma ve şortlarla maça çıkış hazırlığı yaptılar. Sahaya çıkış öncesi hakemin uyarısı sonucu rakip takımın ki ile aynı renkte olmaması için siyah şortlar kırmızılarıyla değiştirildi.

Maça Foça Belediyespor hızlı ve atak başladı. İlk 20 dakika tamamen Şirinyer yarı sahası ve kalesi önünde geçti. Ancak yoğun baskı gol getirmedi. Bu dakikadan sonra dengeyi kurmaya çabalayan Şirinyerspor Foça kalesine inmeye başladı.

40.dakikada Foça Belediyespor’lu Fatih, Ulaş’ı ceza sahası içinde düşürdü. Hakem Fatih’e sarı kart ve tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Yunus Emre’nin vuruşunda top direğe çarparak dışarı gitti.

Hakem ilk yarıya 2 uzatma dakikası gösterdi. Uzatmanın ilk dakikası içinde yapılan bir faulle Şirinyerspor sağ çaprazdan serbest vuruş kazandı. Ulaş 25 metre mesafeden topu direkt kaleye gönderdi. Uzak köşede 90’a giden topa Güney uzandı. Topu yakaladı, pozisyon geçti diye bakılırken, parmakları arasından kaçırdığı top kale çizgisini geçerek gol oldu. 1 -0

İlk yarı bu şok golle sona erdi.

İkinci yarının tamamında tek kale oynayan Foça Belediyespor’du. Şirinyerspor’un orta sahayı geçtiği pozisyon sayısı bile dördü, beşi geçmedi.

Erol, Taner ve İsmet ile yer değiştiren Ervin, Doğan ve Melih takımın oyunu rakip sahaya yıkmasına katkı yaptılar. Ancak kale önüne etten duvar ören ve oyunu faullerle soğutan Şirinyerspor’lu oyuncular gole izin vermediler. Maçın 5 dakikalık uzatma süresinde de skoru eşitleyecek gol gelmedi.

Şirinyerspor maçı 1-0 kazandı.

Seyfi GÜL







Okunma: 2225
Okunma: 2225












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)