ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Kick Boks'ta Konak rüzgarı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 30.10.2011    

Kick Boks'ta Konak rüzgarı



Light ve Semi Contact Kick Boks İzmir İl Teşvik Müsabakaları Buca Afetevleri Spor Salonu’nda gerçekleşti. Kick boksçuların tüm güçleriyle en iyi olmak için yarıştığı müsabakalara Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu.

İzmirli sporcuların ter döktüğü müsabakalar Ahmet Tül’ün başhakemliğinde gerçekleşirken Ulusal Hakem İzmir Kick Boks İl Temsilcisi İsam Akgül maçları değerlendirdi. Yeni sporcuların görücüye çıktığı maçlarda kick boksçuların performansı izlendi. İzmirli sporcuların kendilerini gösterebilmeleri için önemli bir fırsat olan Teşvik Müsabakaları Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın katılımıyla gerçekleşti. İlk kez bir belediye başkanının takip ettiği müsabakalarda heyecan doruktaydı.

Genç ve Büyükler Light ve Semi Contact Kick Boks İzmir İl Teşvik Müsabakaları’nda hız ve tekniğin yanı sıra centilmenlik de ön plana çıktı. Dostluk havasında gerçekleşen maçaları izleyen Başkan Tartan şöyle konuştu; “İzmirli sporcuların desteklenmesi, ulusal ve uluslararası alanda İzmir adının daha çok yer alması demek. Yerel yönetim olarak rutin görevlerimizi yerine getirirken bir yandan da kültür, sanat, spor, eğitim gibi önemli alanlarda da gelişime katkı sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimizin spora yönelmesi, onları birçok kötü alışkanlıktan da uzak tutuyor. Sağlıklı nesillerle ülkeyi sağlam bir geleceğe taşıyoruz” dedi.






Okunma: 1186
Okunma: 1186












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)