ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ulukentspor:1 Aliağaspor: 5

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 1.11.2011    

Ulukentspor:1 Aliağaspor: 5



Futbolda 1. Amatör Lig’de mücadele eden ve 1. Grupta yer alan iki Aliağa temsilcisi de haftayı 3 puanla kapattı. Menemen Seyrek’te renktaşı Ulukentspor ile karşı karşıya gelen Aliağaspor rakibini 5-1 yenerek liderliğini devam ettirirken Helvacıspor da evinde Kınık Belediyespor 3-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı ve yükselişini devam ettirdi. Haftaya 9 puan ve averajla lider giren Aliağaspor; Kulüp Başkanı Uğur Eren’in de izlediği karşılaşmada rakibi Ulukentspor’a şans tanımadı. Rakibine oranla çok üstün bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar; Gökhan (4) ve İsmet’in golleriyle 3 puana ulaştı. Bu sonuçla 5. maçından 4. galibiyetini alarak puanını 12’ye çıkaran Aliağaspor, bayram tatili nedeniyle bir haftalık aranın ardından evinde Bergama Gençler Birliği’ni konuk edecek.

Stat: Menemen Seyrek

Hakemler: Özgür Türkekul (5), Sunay Çakır (6), Ersan Şen (5)

Menemen Ulukent: Meriç(3), Gökhan (4), Olcay (3), Emir (3), Ahmet (3), Cem (4), Kubilay (3) (Dk 70 Okan 4), Mehmet (4), Servet (3), (Dk 46 İbrahim 4), Uğur (5), Zafer (3) (Dk 46 Soner 3)

Aliağaspor: Engin (6), Bilal Ceylan (7), Murat (6), Esen(6)(Dk 46 Özgün 6), Bilal Özkurt (7), Ahmet Turgut (6)(Dk 68 Ahmet Seyhan 5), Mehmet (7) Yılmaz (6), Gökhan (7)(Dk75 İsmet 6), Zeki (7),Yusuf (6)

Sarı Kart: Meriç, Emir, Ahmet, Kubilay, Mehmet, Uğur( Ulukentspor) Engin (Aliağaspor),

Kırmızı Kart: (Dk 73 Ahmet (M. Ulukentspor)

Maçtan Dakikalar;

Dk 16; Sol kanattan gelişen Aliağaspor atağında Zeki, Yusuf paslaşmasında ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Gökhan topu ağlara göndererek takımı 1-0 öne geçirdi.

Dk 33; Yine sol kanattan gelişen Aliağaspor atağında yeşil-beyazlılar ilk golün benzeri bir gol daha bularak 2-0 öne geçti. Sol taraftan Yusuf’un ortasında kale sahası içinde topla buluşan Gökhan ayağını içi ile topa dokunarak takımının ve kendisinin 2. golünü attı.

Dk 44; Ceza sahasın yayı civarından serbest vuruş kazanan Uluketspor’da topun başına Mehmet geçti. Mehmet’in sert şutunu Engin kornere çeldi.

Dk 53; Ahmet Turgut’un ara pasında topla buluşan Gökhan kaleci Meriç’i de çalımlayarak topu boş kaleye yuvarladı ve Aliağaspor 3-0 öne geçti.

Dk 71; Defansın arkasın atılan topa yetişen Gökhan bu kez topu kaleci Meriç’in üzerinden aşırtarak topu ağlara gönderdi. Gökhan aynı zamanda takımının ve kendisinin 4. golünü attı.

Dk 73; Aliağaspor defansının uzaklaştırmadığı top Ulukentspor’dan Okan’ın önünde kaldı. Okan’ı sert şutu kaleci Engin’in müdahalesine rağmen Ulukentspor’un ilk golü olarak ağlara gitti

Dk 84; Gökhan’ın yerine oyuna giren İsmet kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleci Meriç’in yanından ağlara göndererek maçın skorunu ilan etti. Ulukentspor: 1 Aliağaspor: 5

Alper Peker

Skordan çok oynanan oyundan memnun olduğunu belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Sezon başından beri en iyi oynadığımız maçtı diyebilirim. İyi organize olduk, iyi mücadele ettik. Farklı skorun yanında oynanan oyundan memnunum, oyuncularımı kutlarım.” dedi.

Helvacıspor’un yükselişi devam ediyor

Bu arada geçtiğimiz hafta Çandarlıspor’u liderlikten eden bir başka Aliağa temsilcisi Helvacıspor, haftaya 9 puan ve averajla Aliağaspor’un ardından ikinci sırada giren Kınık Belediyespor’u 3-1 yenerek yükselişini devam ettirdi. 11. Dakikada Volkan’ın golü ile 1-0 öne geçen ve ilk yarıyı 1-0 önde kapayan mavi beyazlılar 2. yarının 65. Dakikasında Özgür’ün ayağından bir gol daha bularak skoru 2-0’a getirdi. 76. Dakikada İsmail ile bir gol bularak ümitlenen Kınık Belediyespor’un beraberlik için yüklendiği dakikalarda Helvacıspor 85. Dakikada Mehmet Taş ile bir gol daha bularak karşılaşmayı 3 puanla kapayan taraf oldu ve puanını 9’a çıkardı.

Erol Aydın

Her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; İyi oynadık ve kazandık ancak Kınık Belediyespor da iyi oynadı, iyi mücadele etti. Güzel bir maç oldu. Her şeyden önce karşılaşma fair play ruhuna uygun oynandı ve her iki takımın oyuncuları da centilmence mücadele etti. Biz daha iyi oyandık fırsatları iyi değerlendirdik ve 3 puan alan taraf olduk. Oyuncularımı yürekten kutluyorum.” dedi.






Okunma: 1037
Okunma: 1037












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)