ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor U15’ler şampiyonluk yolunda

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 7.11.2011    

Foça Belediyespor U15’ler şampiyonluk yolunda



Foça Belediyespor U15 futbol takımı yer aldığı İzmir U15 Ligi 1.Grup’ta şampiyonluk mücadelesine devam ediyor.

Geçen hafta lig lideri ile Bergama’da yaptığı maçta 1 puan koparan Foçalı gençler bu hafta grubun diğer Bergama takımı Gençlerbirliği’ni Bağarası sahasında konuk etti.

Bağarası 80.Yıl sahasında 5 Kasım 2011 Cumartesi günü saat 13.00’da başlayan zorlu müsabakanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi. Sürekli atak oynadığı maçta, sayısız gol fırsatı yakalayan U15’ler rakibin direncini ikinci yarının hemen başlarında attıkları golle kırdılar.

Evren haftayı üç puanla kapatarak şampiyonluk iddiasını sürdürmeyi sağlayan golü Bergama Gençlerbirliği ağlarına yollayan isim oldu. Bu sonuçla Foça Belediyespor 9 maçta puanını 22’ye çıkarmış oldu.

Alt yapı takımları Teknik Direktörü Engin Kale, Antrenörler Erol Çetin ve Şencan Bayır’ın öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da kategorilerinde Türkiye finallerine katılmayı hedefliyorlar.

Gençleri bu yönde motive ettiklerini belirten Engin Kale; İzmir ligleri futbol kalitesi yüksek zorlu ligler. Çocuklarımızı buradan Türkiye finallerine götürmek ve orada başarılı olmak istiyoruz. Takımımızın her elemanı daha önce giden arkadaşları gibi, ülkemizin büyük takımlarının kadrolarına seçilmeye adaydır” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 1604
Okunma: 1604












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)