ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Beko Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Aliağa Petkim’in rakibi Antalya Bşb

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 11.11.2011    

Beko Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Aliağa Petkim’in rakibi Antalya Bşb



Beko Basketbol Ligi’nde ilk iki haftada iki mağlubiyet alarak taraftarlarını üzen ancak son iki karşılaşmada 2 galibiyet alarak taraftarlarının yüzünü güldüren Aliağa Petkim 5. hafta karşılaşmasında evinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Ligin galibiyetsiz 3 ekibinden biri olan güney temsilcisini Enka Spor Salonu’nda ağırlayacak yeşil-beyazlılar üst üste 3. maçından da gelip gelmek istiyor.

Beko Basketbol Ligi’nde 4. sezonunu geçiren ve bu sezon tarihinde ilk kez play-of oynamak isteyen 6 puanla 8. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, rakibi ile 13 Kasım Pazar günü Enka Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Saat 16.00’da başlayacak.

“Son iki karşılaşmada aldığımız galibiyetlerle lige yeniden başladık” diyen Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan Pazar günü hem futbol hem de basketbol takımlarının maçları olduğunu hatırlatarak taraftarları maça davet etti. Ceylan; “Basketbol takımımız son iki karşılaşmada aldığı galibiyetlerle iyi bir ekip olduğu gösterdi. Bu galibiyetler takımımızı kendine getirdi, çok iyi moral oldu. Lig bizim için yeniden başladı diyebilirim. Sahamızda oynayacağımız Antalya maçını da kazanarak üst üste 3. maçımızdan da galibiyetle ayrılmak ve üst sıraları zorlamak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu önemli maçımızda yanımızda görmek istiyoruz.” dedi. 13 Kasım Pazar günü futbol takımlarının da karşılaşması olduğuna dikkat çeken Ceylan; “Pazar günü basketbol takımımızın maçından önce Saat 13,00’de şehir stadında futbol takımımızın karşılaşması var. Futbol takımımız da ligde lider durumda bulunuyor. Onları da bu önemli maçlarında yalnız bırakmayarak şampiyonluk yolunda destek olalım. Taraftarlarımız önce futbol takımımızı, ardından da basketbol takımımızı desteklemeye ve her iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak çifte mutluluk yaşamaya davet ediyorum.” dedi.

Beko Basketbol Ligi’nde beşinci hafta 12 Kasım Cumartesi günü başlayacak, program;

12 Kasım Cumartesi

15.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi – Beşiktaş Milangaz (Lig Tv 3)
16.00 Hacettepe Üniversitesi – Pınar Karşıyaka
17.30 Banvit – Tofaş (Lig Tv 3)
17.00 Olin Edirne – Trabzonspor
17.30 Erdemir – Bandırma Kırmızı

13 Kasım Pazar

13.30 Fenerbahçe Ülker – Türk Telekom (Lig Tv 3)
16.00 Aliağa Petkim – Antalya Büyükşehir Belediyesi
17.30 Galatasaray Medical Park – Anadolu Efes (Lig Tv 3)






Okunma: 988
Okunma: 988












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)