ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Hakan Tartan: İzmir’e milli maç istiyoruz

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 16.11.2011    

Başkan Hakan Tartan: İzmir’e milli maç istiyoruz



Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’dan, son dönemde tüm maçlarını İstanbul’da oynayan A Milli Futbol Takımı’mıza davet var. 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine katılabilmek için Play-off mücadelesi veren ancak Hırvatistan yenilgisiyle sıkıntılı günler yaşayan Ay-Yıldızlı ekibimizin başarısı için tüm Türkiye’nin kalbinin aynı aşkla çarptığını ifade eden Tartan, milli maçların sadece İstanbul’a özel olmaması gerektiğini, tüm Anadolu’nun millilerimize ev sahipliği yapmayı hak ettiğini vurguladı.

İzmir’in, Türkiye’nin Avrupa’ya açılan aydınlık penceresi olduğunun altını çizen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kentte A Milli maç oynanması için başlatılacak seferberliğe öncülük edebileceğini belirtti ve şunları dile getirdi:

“55 bin kişilik, birçok büyük maça ev sahipliği yapmış Atatürk Stadı gibi önemli bir tesis İzmir’de. Bu tesisin eksikleri varsa elbirliğiyle ortadan kaldırırız. Milli Takımımız İzmir’de çıktığı maçlarda da hep başarılı sonuçlar elde etmiştir. Ben Konak Belediye Başkanı olarak bu konuda taşın altına elimi sokmaya hazırım. Yeter ki İzmirlinin milli maç hasreti bitsin. Futbolumuzu yönetenlerin İzmir’in bu beklentisine kayıtsız kalmayacağına inanıyorum. Başarılar İzmir’den gelecektir. ”






Okunma: 975
Okunma: 975












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)