ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
U15’te finalin adı Foça Belediyespor – Altınordu

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 16.12.2011    

U15’te finalin adı Foça Belediyespor – Altınordu



Türkiye Şampiyonası’na katılabilmek için mücadele eden Foça Belediyespor U15 takımı, Play Off’un ilk maçında karşılaştığı Tire Belediyespor’ u normal süresi 0 – 0 sonuçlanan maçın ardından yapılan penaltı atışlarında( 4-2) ile geçti.

Foça Belediyespor’dan Mehmet, İbrahim, Alpay ve Evren atışları gole çevirirken Batuhan’ın vuruşu direkten döndü. Tire Belediyespor’da Enver ve Asaf fileleri buldu. Berkant’ın vuruşunda top üst direkten dışarı gitti. Ahmet’in kullandığı atışta ise Foça kalecisi Fırat gole izin vermedi. Bu sonuçla dört yıldır üst üste şampiyon olarak play off oynayan Foça Belediyespor U15 takımı adını İzmir finaline bir kez daha yazdırmış oldu.



Balçova Belediyesi spor tesislerinde oynanan diğer maçta Altınordu U15 takımı Yeşilova’yı 4 -0 yenerek Foça Belediyespor’la İzmir finalini oynamaya hak kazandı.

Her iki maç öncesi takımlara sezonu birincilikle bitirmelerinden dolayı kazandıkları kupalar İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) yetkilileri tarafından verildi.

Foça Belediyespor antrenörü Engin Kale maç sonrası oyuncularını kutlarken; “Bu yıl şeytanın bacağını kırarak Türkiye finallerine gitmek istiyoruz.”dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 3927
Okunma: 3927












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)