ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor bayan voleybolcuları Türkiye Finali hedefiyle sahaya iniyor…

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 16.12.2011    

Foça Belediyespor bayan voleybolcuları Türkiye Finali hedefiyle sahaya iniyor…



Geçen yıl Bölgesel Lig’de, eleme grubunu 1. olarak tamamlayan ve Türkiye Finalleri’ne katılan Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, aynı başarıyı tekrarlamak ve ileriye taşımak amacı ile yoğun bir çalışma dönemi geçiriyor.

Bayan voleybolcular bu yıl; Gelişim Koleji, Bayraklı Belediyesi, Balıkesir Edremit Belediyesi ve İzmir TEİAŞ Spor Kulüpleri ile çift devreli lig usulü maçlar oynayarak, grupta ilk iki sırada yer almaya çalışacak.



Takım Sorumlusu Yusuf Bakırlı; ‘‘Geçen yılki kadrodan eksilen birkaç oyuncumuz oldu ancak bu eksiklikleri aramıza katılan arkadaşlarla fazlasıyla dolduracağımıza inanıyorum. Bu yıl kadromuzu daha güçlü bir hale getirdik. Tecrübesine ve voleyboldaki başarılarına çok güvendiğimiz Antrenörümüz Barış Lale’yi de takımımızın başına getirdik. Finallere katılarak 3. Lig’e çıkmayı hedefliyoruz. İlk grup maçımızı; 25 Aralık 2011 Pazar günü deplasmanda Bayraklı Belediyesi ile saat 13.00’da oynayacağız. Özellikle iç saha maçlarımızda, taraftarlarımızı takımımıza destek vermeye davet ediyoruz.’’ dedi.






Okunma: 1910
Okunma: 1910












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)