ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Türkiye Şampiyonası’na iki maç kaldı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 18.12.2011    

Türkiye Şampiyonası’na iki maç kaldı



Konak Belediyesi U-17 Erkek Futbol Takımı, Play-Off maçlarına yenilgi almadan çıktı

On dört haftadır süren U-17 futbol maçlarının sonucunda 2 beraberlik 12 galibiyetle Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-17 Erkek Futbol Takımı şampiyon oldu. Ocak ayında başlayacak Play-Off maçlarına yenilgisiz çıkan Konaklı futbolcular başarılarını Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’la paylaştı.

38 puan alarak şampiyon olan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-17 Erkek Futbol Takımı’nın önünde Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’i temsil etmek için sadece iki maç kaldı. Play-off maçlarından sonra profesyonel futbolcu olma yolunda ilk adımı atacak olan takım, antrenörleriyle birlikte Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı ziyaret etti. Konak’ın gülen yüzünü en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getiren takım oyuncuları İzmir’e şampiyonluk kazandıracaklarını söylediler. Konaklı genç futbolculara bilgisayar sözü veren Başkan Tartan, “ Geleceğin A Takımı futbolcuları bizim gençlerimizden oluşuyor. Hepsinin en iyi yerlerde olmasını yürekten istiyorum. Centilmenliği asla elden bırakmayın, ruhunuzu, kalbinizi, bedeninizi güçlü tutun” dedi.

Play-Off’taki ilk mücadelesini 4 Ocak’ta Karşıyaka Belediyespor’la yapacak olan Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü U-17 Erkek Futbol Takımı oyuncuları içim Milli Takım hocalarıyla görüşmeler devam ediyor.






Okunma: 1100
Okunma: 1100












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)