ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Durak beyzbol oyuncularını kabul etti

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 20.12.2011    

Başkan Durak beyzbol oyuncularını kabul etti



Katıldığı ilk şampiyonasında “Türkiye Üçüncüsü” olan Bostanlıspor +16 Beyzbol takımı 3.lük kupasını, onursal başkanları Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a hediye etti.

Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Bostanlıspor beyzbol takımı antrenörü Bülent Sönmez ve takım kaptanlarıyla birlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ı ziyaret ederek, “tarihindeki ilk beyzbol başarı kupası”nı ve Alanya’daki Türkiye Şampiyonası’nda kupayı kazanan oyuncuların imzaladığı şapkayla maç topunu Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a hediye etti. Bostanlıspor beyzbol takımını tebrik eden Başkan Cevat Durak, “Amerikan Futbolunun ardından beyzbol sporunu Karşıyaka’ya getirdiği için Bostanlıspor Kulübünü, tarihlerinde katıldıklarını ilk şampiyonalarında da ilk kupayı almaları nedeniyle tüm ekibi yürekten kutluyorum” dedi.

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, beyzbol takımlarının kuruluşunun çok kısa olmasına karşın aldıkları sonucun çok büyük olduğunu ifade ederek, “Karşıyaka’nın adını bu spor dalında da duyurduğumuz için mutlu, gelecekten de umutluyuz. En kısa zamanda bu sporun daha çok sevilerek oynanması konusunda spor okulları açacağız. İlk etapta İzmir Üniversitesi ile de temasa geçtik. Üniversiteden de takım çıkaracağız. Ata Koleji ve Özel Fatih Koleji'nde de çalışmalarımız olacak” dedi.

Aynı zamanda Beyzbol Milli Takımı’nı da çalıştıran, Bostanlıspor beyzbol antrenörü Bülent Sönmez’den teknik bilgi alan Başkan Cevat Durak, gençleri kutlayarak, başarı dileğinde bulundu.






Okunma: 1028
Okunma: 1028












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)