ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dokuz Eylül Üniversitesi 29. Geleneksel Rektörlük Kupası sahiplerini buldu

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 22.12.2011    

Dokuz Eylül Üniversitesi 29. Geleneksel Rektörlük Kupası sahiplerini buldu



Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Dokuz Eylül Üniversitesi Fakülte ve Yüksekokulları arasında gerçekleştirilen 29. Geleneksel Rektörlük Kupası 21 Aralık Çarşamba günü sahiplerini buldu. Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda basketbolda 15 erkek, 3 bayan takımı ile voleybolda 11 erkek, 10 bayan takımı mücadele etti.

5 Aralıkta başlayan Rektörlük Kupası’nda toplam 62 müsabaka yapıldı. Bayanlarda Hemşirelik Fakültesi ile İşletme Fakültesi’nin oynadığı maçta Hemşirelik Fakültesi 3-0 kazandığı maç sonucunda 3. oldu ve İşletme Fakültesi de 4. İlan edildi. Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu ile Buca Eğitim Fakültesi arasında oynanan bayanlar voleybol final maçında ise Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu maçı 3-0 kazanarak 1. olmayı başardı. İkinciliği ise Buca Eğitim Fakültesi bayanlar voleybol takımı kazandı.

Voleybol erkeklerde ise Mühendislik Fakültesi ile Buca Eğitim Fakültesi arasında oynanan maçta Mühendislik Fakültesi 4. oldu ve Buca Eğitim Fakültesi 3’lüğü kazandı. Erkekler voleybol final maçında ise Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi karşılaşmasında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3-0 kazandığı maçın sonucunda birinciliği elde etti. Karşılaşmaların sonunda ilk üçe giren bayan ve erkek voleybol takımlarına madalyaları ve kupaları verildi. Birincilere madalyalarını Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Köse, ikincilere İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ceyhan Aldemir ve üçüncülere ise Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Dursun Atalay takdim etti.






Okunma: 1447
Okunma: 1447












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)