ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Başkan Durak’tan amatörlere müjde iki adet suni çim sahası daha yapılacak

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 22.12.2011    

Başkan Durak’tan amatörlere müjde iki adet suni çim sahası daha yapılacak



Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, ilçede faaliyet gösteren amatör futbol kulüp yöneticileriyle yaptığı kahvaltılı toplantıda iki adet daha saha müjdesi verdi. Amatör takımların hepsine kulüp binası kazandırmak için mücadele ettiğini belirten Başkan Durak “ Amatör takımlarımız güçlerini birleştirmeli. İmar planlarında spor alanı olan yerlere modern sahalar yapıyoruz. Ancak daha fazla alan yok, yeni kulüpler kurmak yerine birleşerek güçlenin. Bostanlı ve Şemikler’de yapısı süren suni çim sahalarımız tamamlanmak üzere. Zübeyde Hanım Mahallesi ve Girne Caddesi’nde de iki adet saha kazandırıp amatör takımlarımızın kullanımına sunacağız. Karşıyaka’daki 17 amatör takımın tamamı suni çim sahada antrenman yapma imkanına kavuşacak.” Dedi.

Bostanlı Park Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Cevat Durak, KSK Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, Başkan yardımcıları Kamuran Türkün, Yavuz Pasa ve Cengiz Türksoy ile amatör liglerde mücadele eden 17 futbol takımının yöneticileri katıldı. Karşıyaka’daki amatör takımların KSK’nin altyapısı gibi olması gerektiğini belirten Başkan Durak “ Sizler mahallelerinizde iyi futbol oynayan oyuncuları yakından tanıyorsunuz. Bu oyuncuları Karşıyaka Spor Kulübü’ne kazandırmalısınız. “ dedi. KSK Başkanı Hüseyin Çalışkan’da amatör takımlarla daha yakın olacaklarını belirterek “Kulübün altyapı için tesisleri arttıkça sizlerin oyuncularıyla da paylaşabiliriz. Her zaman işbirliği içinde olmak istiyoruz.” Dedi.

Karşıyaka’da amatör futbol kulüpleri için daha önce Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahası’nı suni çim kaplayarak kullanıma açtı. Toprak saha olarak yıllardır kullanılan Fikri Altay ve Demirköprü sahaları da içlerinde kulüp binaları, soyunma odaları, duş yerleri ve çevre düzenlemeleri ile tamamlanıp kullanıma açıldı. Bostanlı Deniz Spor sahası ile Şemikler’de yeni bir saha daha suni çim kaplanıp yeni kulüp binaları ile tamamlanma aşamasına geldi.

Başkan Durak her sahada en fazla üç takımın kullanımında olacak şekilde düzenleme yaptıklarını belirterek “Örnekköy bölgesi kentsel dönüşüm planları içerisinde. Buradaki toprak sahanın da yeri değişecek. Ancak yıllardır yüzlerce sporcu yetiştiren kulübümüzü açıkta bırakmayacağız. Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yeni bir yer belirledik. Buraya yeni bir saha yapıp bu bölgedeki takımlarımızın kullanımına açacağız. Ayrıca para kazanma amaçlı yapılan Girne’deki sahayı da yenileyerek amatör takımlarımızın kullanımına açacağız. Karşıyaka’da amatör takımlarımıza 6 adet suni çim sahası kazandırmış olacağız. İçlerinde kulüp binaları da olacak. Karşıyaka’da saha yapacak fazla yer yok. Karşıyaka stadı yapılırsa çevresinde yan sahalar da olacak. Oralardan da yararlanabileceksiniz.” Dedi.






Okunma: 1142
Okunma: 1142












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)