ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Belediyespor – Foça Belediyespor 1 – 4

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 26.12.2011    

Karşıyaka Belediyespor – Foça Belediyespor 1 – 4



25 Aralık 2011 Pazar, Saat 15.00
Bostanlı Sahası

HAKEMLER : (İzmir Bölgesi)
Mehmet Lütfi Tomuş
Halil İbrahim Atabay
Hamza Onur Zenginer

KARŞIYAKA BLD.SPOR : Cem – Ömer (dk.86 Ümit) –Utku (Dk.76 Volkan) – Kerem – Sercan – Oğuzhan – Mert – Hubeyib – Kazım(Dk.65 Onur) – Yunus – Hüseyin

FOÇA BELEDİYESPOR : Güney – İsmet – Sadık – Melih – Ercüment – Rıfat – Metin – Fatih – Simay – Ali (dk.66 Ervin) – Doğan(dk.46 Abdullah)

SARI KARTLAR : dk.18 İsmet – dk.37 Simay – dk.42, dk.62 Sadık (Foça Bld.)– dk.37, dk 53 Sercan – dk.53 Mert – dk. 55 Hüseyin – dk.68 Utku – dk. 81 Cem (Karşıyaka Bld.)

KIRMIZI KART : dk.53 Sercan (Karşıyaka Bld.) – dk.62 Sadık (Foça Bld.)

İzmir Süper Amatör Lig A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Foça Belediyespor ilk yarının son maçını deplasmanda Karşıyaka Belediyespor ile yaptı. Fizik ve teknik bakımdan rakibinden üstün görünen Foçalı oyuncular her iki yarıda buldukları ikişer golle maçı 4 – 1 kazandılar.



Maça ev sahibi Karşıyaka takımı başladı. Karşılıklı ataklar ve kaleyi yoklamaların ardından 10.dk.da sağdan gelişen bir atakta ceza sahası içine gönderilen topu Doğan filelere gönderdi ve Foça Belediyespor 1 -0 öne geçti.

Foça’nın fizik üstünlüğüne ve ikinci gol için gayret etmesine rağmen pes etmeyen Karşıyaka beraberlik golünü buldu. 27.dk.da ceza sahasına ortalanan topa defans, kaleci Güney ve rakip oyuncular birlikte yükseldi. Güney faul kokan pozisyonda topa ancak parmaklarının ucuyla dokunabildi. Boşa düşen topa en son Hubeyib vurdu ve takımı adına beraberliği sağladı. 1 -1
36.dk.da Oğuzhan’ın uzaktan güzel vuruşu çok yakından dışarı giderken, 2 dakika sonra Fatih’in kafayla gönderdiği top üst direkten döndü.

43.dk. Rıfat serbest vuruşta topu harika gönderdi, Ercüment yükseldi kafayla dokundu. Foça’yı 2-1 öne geçirdi.

İlk yarı 2-1 Foça Belediyespor’un üstünlüğüyle sona erdi.

53.dk kaleye giden topa ceza sahası içinde eliyle dokunan Sercan ikinci sarı kartla oyun dışı kalırken hakem pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Simay kaleci Cem’i ters köşeye yatırarak atışı gole çevirdi. Skor 3 – 1 oldu.

Dk.75 Ervin karnına ve yüzüne gelen top medeniyle bir süre sakatlık geçirdi.

Maç duraklamalar nedeniyle 2 dakika uzadı.

Dk.90 Maç bu skorla bitti derken kaptan Rıfat solda iki defans oyuncusuyla adeta savaşarak topu kurtardı, sıfırdan kaleye paralel harika bir pasla Abdullah’ı gördü. Bu oyuncu aynı güzellikte bir vuruşla ağları havalandırdı. 4-1

Hakem gol düdüğünün ardından oyununda bittiğini ilan etti.

Foça Belediyespor sezon başından beri ilk defa deplasman maçlarından bu kadar net bir galibiyet ve lider Kemalpaşaspor’a bir adım daha yaklaştıran bir skorla ilk yarıyı sonlandırdı.



Seyfi GÜL







Okunma: 2102
Okunma: 2102












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)