ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
B.A.M Ticaret Odaları ortak meclis toplantısı Foça’da yapıldı

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 12.1.2013    

B.A.M Ticaret Odaları ortak meclis toplantısı Foça’da yapıldı



İzmir’in kuzey aksını oluşturan Bergama, Aliağa ve Menemen (BAM) ilçeleri Ticaret Odaları ortak meclis toplantısı 10 Ocak 2013 Perşembe günü Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Aliağa Ticaret Odası(ALTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, Meclis Başkanı M.Ender Özer, Bergama Ticaret Odası (BERTO)Yönetim Kurulu Başkanı Melih Kahraman, Meclis Başkanı Hüseyin Mahir Yazıcı, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral ve Meclis Başkanı Hüseyin Yontucu’nun da hazır bulunduğu toplantının ev sahipliğini Menemen Ticaret Odası Meclis üyesi, işadamı, CHP Foça İlçe Başkanı Osman Mert yaptı.



TOBB’NE AKREDİTE 100 ÜYE ARASINDAYIZ

Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)’nin toplam 365 üyesinden akredite olan 100 üye arasına girdiklerini ve daha önce Bergama ve Aliağa’da yaptıkları toplantıların sonuncusunu gerçekleştirmek için Foça’da bir araya geldiklerini söyledi.

TÜRKİYENİN BAM TELİYİZ

Toplantı da İzmir’in Expo 2020 adaylığı, bölgenin ekonomik ve çevresel sorunları ile Ticaret Odalarının geleceğe yönelik planları konularında fikir alışverişi yaptıklarını belirten Güral ; “ Biz İzmir’in kuzey aksında olan ticaret odalarıyız. Menemen, Foça bir olduğu için toplantıların sonuncusu ve bizim ev sahipliğimizde olanını burada yapmak istedik. Menemen Ticaret Odası olarak tezimiz tarım ve turizm. Burada Menemen’in tarımını, Foça’nın da turizmini gündemimize aldık. Konularımız arasında Demir- Çelik’lerde olan hava kirliliği var. Yenilenebilir enerji, rüzgar ve güneş enerjisi var. Memlekette derler ki bir bam teli var, biz de Türkiye’nin bam teli İzmir’in kuzey aksı diyoruz. Bergama Aliağa Menemen (BAM). Yani Türkiye’nin bam teli burada.” Dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2607
Okunma: 2607












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)