ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
BBP Foça Teşkilatının iftarında büyük buluşma

   .::


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 6.8.2013    

BBP Foça Teşkilatının iftarında büyük buluşma



Büyük Birlik Partisi(BBP) Foça İlçe teşkilatı 4 Ağustos 2013 Pazar günü 700 kişiye iftar yemeği verdi. Foça Pazaryeri ağaçlık alanında verilen yemeğe partinin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra bir süre önce görevinden istifa eden eski MHP Foça İlçe Başkanı Hanifi İspirli, MHP Foça Kadın Kolları eski Başkanı Hülya Çayırlı ve arkadaşları ile AKP Foça eski yönetim kurulu üyesi Cesim Altın da katıldı.

BBP Foça İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Fahrettin Saç; BBP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan ve İzmir İl Başkanı Ahmet Bereket’in de katıldığı iftar yemeğine gelenleri ayakta karşılayarak tek tek teşekkür etti.



BBP SANDIK KURULLARINDA 153 BİN KİŞİYİ GÖREVLENDİRECEK

İftarın ardından açıklamalarda bulunan BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan mecliste yer almayan, ancak ülkenin her kentinden oy almış dördüncü büyük parti olduklarını söyledi.

Ahmet Gürhan; “BBP bu seçimlerde siyasi tarihinde ilk defa ilçe seçim kurullarına ve sandık kurullarına görevli verecektir. Yüzelliüçbin kişiyi sandıklarda görevlendirecektir. Doğuda da Batıda da, Ege’de de Anadolu’da da oy alıyoruz. Diğer siyasi partiler gibi belli bölgelere sıkışmış değiliz. İktidara alternatifiz”

FRANSIZ TATİL KÖYÜ ARTIK TÜRK TATİL KÖYÜ OLARAK ANILACAK

“Bu akşam bir ilki gerçekleştirdik. Her kesimden her düşünceden insanları bir araya getirerek iftar yemeği verdik. BBP Foça’da vardır ve seçimi kazanacak güce ulaşmıştır. Seçim işlerinden ve Çanakkale’den Mersin’e tüm sahil bandından sorumlu genel başkan yardımcısı olarak Foça’yı pilot bölge seçtim. Sorunları biliyoruz, Ar-Ge çalışmaları ile çözümler üretiyoruz. Fransız Tatil Köyü’nün açılmasını ve artık “Türk Tatil Köyü” olarak anılmasını istiyoruz. Diğer tüm sorunların tespitini yaptık, bunların fizibilitesi üzerinde çalışıyoruz. Foça Belediyesi’ni istiyoruz”

BBP’NİN YILDIZLAR PAKETİ VAR

“BBP olarak bir Yıldızlar paketimiz var. Çok önemli siyasiler, çok önemli bürokratlar, başka partilerin belediye başkanları bize adaylık ve birlikte çalışmak için müracaat etmişlerdir. Bunların şaibesiz olanlarını, milletin gönlünde taht kurmuş olanlarını, millete hizmet edecekleri değerlendirip bayram sonrası açıklayacağız” dedi.

Foça (DHA)



Seyfi GÜL







Okunma: 3190
Okunma: 3190












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)