ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyaka Filarmoni Orkestrası’nın Bahar Konseri

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 27.4.2014    


Karşıyaka Filarmoni Orkestrası’nın Bahar Konseri

Karşıyaka Flarmoni Orkestrası, dünyaca ünlü devlet sanatçımız şef Gürer Aykal yönetiminde sezonun son konserinde sevenleriyle buluşuyor. Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde 28 Nisan 2014 Pazartesi günü saat 20.30’da gerçekleşecek konserde genç piyanist Emre Şen’de solist sanatçı olarak yer alacak. Bu sezon sevenleriyle buluştuğu iki konserde de izleyici rekoru kıran Karşıyaka Belediye Filarmoni Orkestrası “Karşıyaka’da Bir Bahar Akşamı” ismiyle gerçekleştireceği konser için hazırlıklarını tamamladı.

Konserin ilk bölümünde piyanist Emre Şen, Liszt’in 1 Numaralı Mi Bemol Majör Piyano Konçertosu’nu ve Macar Halk Ezgileri Üzerine Fantezisi’ni yorumlayacak. Kısa bir aranın ardından şef Gürer Aykal yönetimindeki İzmir Karşıyaka Belediyesi Filarmoni Orkestrası Kodaly’ın Galanta Dansları’nı ve Brahms’ın Macar Dansları’nın bazı bölümlerini seslendirecek.

İlk piyano derslerini onüç yaşında almaya başlayan, birçok ödülün sahibi, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Piyano Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapmış, Geştalt kuramını sanatsal ifade ve performans ile birleştiren “Sanatta Geştalt Yaklaşımı” adı altında geliştirdiği yöntemle Bilkent Üniversitesinde bu alanda dersler veren, bu güzel geceyi anlamlandıracak olan başarılı sanatçı Emre Şen,, yurtiçi ve yurtdışı konserleri ile ülkemizin adını duyurmayı sürdürmektedir.

Değerli şefimiz Gürer Aykal’ın yönetimindeki Filarmoni Orkestrası’nın ve piyanist Emre Şen’in estireceği bahar rüzgârlarının tınılarıyla ruhumuzu zenginleştirecek, yaşama daha güzel bir pencereden bakmamızı sağlayacak gecenin tanıklığı için tüm sanatseverleri Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’ne bekliyoruz. Ücretsiz davetiyeler Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nden temin edilebilinir.
Bilgi (Tel: 330 64 04)






Okunma: 2248
Okunma: 2248












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)