ISSN 1308-8483
MEMLEKET MANZARASI / Ahmet Zeki YEŞİL
  Yayın Tarihi: 2.2.2021    


MEMLEKET MANZARASI

Altınlarını almak için kayınvalidesinin evini yaktı. Şakalaşırken annesini öldürdü. Ekmek yüzde otuz zamlandı. Tuba Büyüküstün, makyajsız pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Avlanmak için ava gitti kendini vurdu. Öldü sandığı kızı pavyonda çıktı. Halkın bankalara borcu 807 milyar lira oldu. Şarkıcı Seçil, “Serdar’ın, beni negatif etkileyen bir kıskançlığı yok” dedi.

Eve çağrılan üfürükçü kadın, virüs üfürdü. Doğurduğu bebeğini çöp konteynerine bırakıp kaçtı. Öğretmenlerin yüzde 96’sı geçinemiyor. Seren Serengil, kilo almaya başladı.

Karısına astım ilacı diye uyuşturucu verdi. Aynı iş yerini bir hafta boyunca soydu. Belediyeye 200 bin kişi iş başvurusunda bulundu. Kerem Bursin, “Hande ile aşırı yakın arkadaş olduk” dedi.

Yardım etmek için aracına aldığı kadına tecavüz etti. Otosunu hacizden kurtarmak için parçalara ayırdı. Çarşı pazarda fiyatlar uçuyor. Merve, klip için yakışıklı erkek arıyor.

Astım hastası karısını boğarak öldürdü. Dilencinin üzerinden 7 bin lira ile araba anahtarı çıktı. Restoran ve kafeler, iflasın eşiğinde. Şevval ve sevgilisi, pandemi dönemini tatil yaparak geçiriyor.

Canı acımasın diye birkaç kez bıçakladı. Tarihi çeşmenin üstüne bina yaptılar. Genç işsizlerin oranı bir yılda rekor kırdı. Şarkıcı Berkay, lüks otomobili için iki milyon lirayı gözden çıkardı.

Miras yüzünden kardeşini namaz kılarken öldürdü. Ayrılmak isteyen karısının kapısına bomba koydu. Z kuşağının umudu yok, yurt dışına gidiyorlar. Ebru Polat, dekoltesiyle ilgili yorum karşısında çileden çıktı.

Alınmadığı otobüse taksiyle yetişip, boyayla kirletti. “Mobilyacı” dediler, kaçak silah atölyesi çıktı. Çiftçi domatesten 50 kuruş kazanıyor. Alişan, “Üç seneye iki çocuk sığdırdık” dedi.

Avrupa’da İngilizcesi en kötü ülkeyiz. Kadınlar psikolojik şiddetten kaçıyor. Borçlarını ödeyemeyen esnaf, can suyu istiyor. İstanbul’daki Avrasya Tüneli, bu yıl da sürücülerin cebini yakacak. Bülent Ersoy, “Asgari ücretlilere üzülüyorum” dedi.


Ahmet Zeki YEŞİL



5242











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)