ISSN 1308-8483
Gönül neler istiyor! / Aşçı Fok<br>Nurdan ÇAKIR TEZGİN
  Yayın Tarihi: 22.6.2009    


Gönül neler istiyor!



Şikayet var! Neymiş, babalar gününü unutmuşum, site olarak unutmuşuz ve özel bir kutlama mesajı yayınlamamışız, öyle diyor eş dost okuyucularımız. Doğrudur yayınlamadık ama inanın unutmadık. Hatta ben öyle girmişim ki unutmama havasına; bir önceki haftayı babalar günü ilan ediverip, babamı telefonda kutlayıp adamcağızı beklenti moduna sokmuşum! Ne bilsin babacığım, ben kutladım diye o günü babalar günü sanıp diğer çocukları ve torunlarından da beklemiş köşesinde kurum kurum kurunarak.

Bugün babalar günü'ydü ve bizim evin babası Turgay'ın dört ayaklı Reis oğlu dışında kutlayanı olmaz derken, bir baktık dört güzel genç insan Binnaz, Bilge, Hazal ve Burhan ellerinde armağanları, yüreklerinde sevgileriyle çalıverdiler kapımızı. Bir yanık mektupla taçlandırılmıştı armağan paketi Turgay'ın.

"Her yolun bir sonu vardır, her doğrunun bir yanlışı. Her rüzgarın bir yönü, her insanın bir hayali. Fakat herkes biribirinden faklıdır, senin farkın bizim en kıymetli abimiz olman."
Binnaz, Bilge, Hazal, Burhan


Herşey düşünceyle başlıyor ve sevginin yakıtıyla işlerlik kazanıyor. İnsanları mutlu etmek ne kolay ve ne güzel. Bunun hazzını yaşayabilen ve yaşatmaktan zevk alan insanlarla çevrili olsun yaşamlarımız.

Baba olmayan babalar, anne olmayan annelerle dolu dünya! Abiler, dayılar amcalar, abla, teyze ve özellikle halaların da kutlanacak günleri olsun demek geçiyor içimden ama; razıyım anne ve babalar günü kutlamalarında bazı özel amca ve halalar da hatırlansın. Gönül neler istiyor...

Mutlu olmak hepimizin hakkı., biz duygulanıp ağladık aman siz ağlamayın...


Aşçı Fok
Nurdan ÇAKIR TEZGİN


www.ascifok.com


2397











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)