ISSN 1308-8483
YAZ HABERLERİ / Ahmet Zeki YEŞİL
  Yayın Tarihi: 17.7.2011    


YAZ HABERLERİ

Dizilerin aranan yüzü T.Büyüküstün, Bodrum tatilinde bikinili görüntülendi. Bodrum tatiline devam eden E.Balamir, seksi bikinisiyle meraklı bakışların odağındaydı. Bir dönem Avustralya’da yaşayan Tanyeli, oradaki arkadaşlarını Bodrum’daki evinde ağırlıyor. Fashion TV 2011 Güzellik Yarışması’na katılmak için Bodrum’a gelen güzeller, hep birlikte denize girdi ve suda şakalaştı. S.Aksu’nun Bodrum konserini dinlemeye gelenler arasında ilk eşi ile üçüncü eşi de vardı. D.Seki, Bodrum’un yüzen diskosunda seksi dansçılar eşliğinde yorumladığı şarkılarıyla tatilcileri coşturdu. Bodrum’da tatil yapan İ.Tatlıses’in dansçısı Didem, şezlonguna uzanmadan önce makyajını tazeledi. 6,5 aylık hamile olan I.Karaca, ilk hamile pozunu Bodrum’da verdi. İkiz bebeklerinin doğumundan sonra yollarını ayıran R.Muhtar ve D.Uğur, o krizden bu yana ilk kez Bodrum’da görüntülendi. Popçu B.Güneş, Çeşme’de fotoğrafları çekilirken göbeğini içeri çekmesi gözlerden kaçmadı. Çeşme’de güneşlenip denize giren DJ E.Toprak, hayranlarının isteği üzerine bol bol fotoğraf çektirdi. D.Akalın’ın eski eşi O.Kayhan, yeni kız arkadaşıyla Çeşme tatilinde görüntülendi. Kiraladığı tekne ile denize açılan H.Avşar bikinisiyle objektiflere yakalandı.

Renkli dövmeleriyle objektiflere takılan İ.Çapa, “Bunlar aslında moda tasarımcısı Mark Jacobs’un çizimleri” dedi. H.Cebeci, iç çamaşırlı fotoğraflarını Twitter’a yüklemeye başlayınca sosyal medyanın konuşulan ismi haline geldi. T.Çevik, bel fıtığı nedeniyle binip inmekte zorlandığı süper lüks spor otomobilini değiştirmek zorunda kaldı. A.Krause, oyuncu Ü.Erdim’le objektiflere yakalandı. Doğum için gün sayan ünlü sunucu E.Erol, hamilelik göbeğini gözler önüne seren pozlar verdi. D.Samyeli, anne olduktan sonra yaşadığı değişimi anlattı. A.Akın’la K.Tatlıtuğ’un yeniden birlikte olduğu iddiası doğrulandı. Borsacı eşi M.Aysan’dan boşanan N.Fettahoğlu’nun N.Şaşmaz ile ilişki yaşadığı konuşuluyor. Arnavutköy’de bir balıkçı çıkışı görüntülenen A.Saral, yanındaki kadınlarla ilgili sorulara cevap vermedi. S.Serengil, Twitter’den duyurduğu sevgilisi ile Kanyon’da objektiflere takıldı. Ünlü oryantal N.Sultan, “birbirinden seksi kadınlardan kurulu bir futbol takımı kurmak istiyorum” dedi. Sunucu E.Erken 4 aydır aşk yaşadığı D.Güloğlu ile aile arasında nişanlandı. S.Ortaç, 10 yabancı güzelle görülünce “Yanımdakilerin kız olması çok doğal, erkek olsa daha mı iyi sanki” dedi…

Diyarbakır'ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında arama yapan askerler pusuya düşürüldü; 13 asker şehit oldu. Ünlü şarkıcı Tarkan, konserini şehitler için yarıda kesti. Seyirciler, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan attı. Türkiye’ye gelen ABD Dışişleri Bakanı H.Clinton, “ABD ile Türkiye, Irak’ta yakın işbirliği yaptı. Ne zaman elimize istihbarat geçerse Türk tarafına vereceğiz” dedi.

AZY

Ahmet Zeki YEŞİL



2696











   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)